En iyi temizlik ürünleri

0

Temizlik sadece imanın şartı değil!

Son aylarda hayatımızın odak noktası haline gelen Covid-19 yada diğer adı ile Corona virüs, bize bir kere daha temizliğin önemini en acı şekilde hatırlattı. Üstelik bu sanıldığı gibi, sadece el ve vücut temizliği ile sınırlı değil. Tüm bedenimizi temiz tuttuğumuz gibi, tüm yaşam alanlarımızı da temiz tutmalıyız. Hayatımızın neredeyse tamamını geçirdiğimiz evler hem sağlık açısından hem kaliteli bir yaşam açısından her zaman temiz olmak zorundadır. Ev temizliğinde, doğru bölgelerde doğru ürünleri kullanırsak. Temizliği daha verimli bir şekilde yapmış oluruz bu yüzden En iyi temizlik ürünleri neler bunları bilerek işe başlamamız gerekiyor.

 

Corona virüs’den nasıl korunuruz!

Tüm dünyayı etkisi altına alan corona, virüs uzmanlarında söylediği gibi temiz ortamlarda rahatlıkla ölüyor. Bu yüzden evinizde ve kişisel bakımınızda hijyene oldukça önem vermelisiniz. Sanılanın aksine, tüm çamaşırlarınızı 90 derecede yıkamanız gerekmiyor. Doğru detarjan seçimi ile 30 derece üzeri tüm yıkamaların yeterli, olduğunu bilim insanları açıklıyor. Özellikle “Hassas çamaşırları nasıl yıkayacağım” diye düşünen hanımlar, lütfen bu uyarıları dikkate alın. Virüs korkusu ile kendinize ekonomik zararlar vermeyin, 90 derecede yıkanmaya dayanacak gömlek henüz üretilmedi. Zaten böyle bir yıkama da gereksiz oluyor, temizlik kesinlikle böyle bir şey değil.

 

En doğru deterjan ve en iyi deterjan

Öncelikle, deterjanı temizlik yapacağınız alana göre seçmelisiniz. Bir çok kişi bunların uydurma olduğuna inanıyor, bir deterjan ile her yeri temizlemek mümkün zannediyor ama bu mümkün değil. Tuvalette biriken artıklar ile banyonuzda biriken artıklar kesinlikle aynı değil, buralarda üreyen bakterilerde aynı değil. Tabii mutfağınızda farklı, salonunuzda farklı bakteriler ve virüsler bulunuyor. İşte bu yüzden, her yerde kullanacağımız deterjan farklı olmalı. Çünkü; üreticiler, deterjanları kullanım alanına göre üretiyor. Demek oluyor ki, her ürünün bileşeni ve içeriği farklı. Bir diğer yanlışta, bu hayati bir yanlış oluyor. Deterjanların bir birine karıştırılması. Bu sadece deterjanların etkisini kırmakla kalmıyor, sizin içinde ciddi hayati riskler içeriyor. Ölümcül sonuçlar doğuran bu hatayı yapmamanızı ve asla deterjanları karıştırmamanız gerektiğini yine hatırlatıyor ve en iyi temizlik ürünleri listemize geçiyoruz.

 

En iyi temizlik ürünleri hangileri

Bugün sizlere yapmış olduğumuz En iyi temizlik ürünleri listemize göz atarak en etkili ürünleri bulabilirsiniz. Her zaman olduğu gibi, markalardan bağımsız olarak hazırladığımız listemize geçmeden önce bir kaç konuda bilgi verelim. En iyi temizlik ürünleri listesinde yer alan ürünler, sadece deneyimler sonucu listeye girmiştir. www.eniyilerlistesi.com reklam amaçlı ürün tanıtımı yapmamaktadır, listemizdeki ürünler hakkında kapsamlı bir araştırma ve deneyim ile anketler yapılarak sonuca varılmıştır.

Tuvalet temizliği

1) Domestos

En-İyi-Temizlik-Ürünleri- domestos

 

Gönül rahatlığı ile şunu söylemeliyim, Domestos bu konuda gerçekten rakipsiz bir ürün. Tuvalet temizliği, sanıldığı gibi güzel kokular ile olmuyor. Evet tuvalet mis gibi kokabilir ama bakteriler ve virüsler sizin tuvaletinizin kokusu ile ilgilenmiyor. Bakteriler için önemli olan yaşayacakları ortamın bulunması, işte Domestos tam olarak mikropların yaşam alanını hedef alıyor. Yoğun kıvamının yanında, oldukca geniş bir bakteri çeşidi üzerinde etkili olması onu ayrıcalıklı yapıyor. Ayak mantarının bir çeşit bakteri olduğunu ve hiç bir temizlik ürününün bu konuda etkili olmadığını biliyor musunuz? İşte temizlik bu kadar önemli, bazen küçücük bir bakteriden bile kurtulmak imkansız olabiliyor. Üzerinde etkili olduğu bakteri sayısı nedeni ile Domestos oldukça başarılı bir biosit. Bu yüzden en iyi temizlik ürünleri listesinde, tuvalet temizliği konusunda Domestos’u bir numara seçtik.

2) Mr. Muscle tuvalet

Mr.Muscle Bahar Tazeliği Tuvalet temizleyici

Tuvalet temizliği ve hijyen konusunda, listemizin iki numarasında Mr. Muscle var. Bu konuda oldukça iddialı olan bay Muscle, son yıllarda ciddi anlamda ilerleme kaydetmiş bir marka. Açıkçası biz Mr. Muscle’ı pis işlerin adamı olarak tanıyoruz, lavabo tıkanması ve tuvalet konusunda gerçekten çok iddialı ve bir o kadarda kaliteli ürünler üretiyor olması memnuniyet verici. Bizi sürekli takip edenler bir konuya dikkat etmiştir, biz listeleri sürekli güncelliyoruz. Yani eğer Mr. Muscle bu şekilde ilerlemeye devam ederse, muhtemelen önümüzdeki yıllarda listemizin bir numarası olabilir. Bize göre Mr.Muscle’ın en olumlu tarafı, ürünlerinin hepsinin kullanımında oldukça pratik tasarımlara sahip olması. Açıkçası Mr. Muscle’ın temizlik kalitesi tartışılmaz ama fiyat konusunda daha rekabetçi olmalı. Araştırma yaptığımız tüm büyük marketlerde, Mr. Muscle Domestos’tan daha pahalı bir üründü. Bu yüzden En iyi temizlik ürünleri listesinin iki numarasında Mr. Muscle var.

 

3) Porçöz

Porçöz Tuvalet Temizleyicisi Ürünleri En iyi temizlik ürünleri listesi, tuvalet temizleyicileri bölümünün üç numarası Porçöz. Yaptığımız ürün testleri ve kullanıcı deneyimlerinden elde edilen sonuç, bu ürünü listemizin üç numarasına taşıyor. 2019 yılı sonunda yaptığımız  incelemede, listemize giremeyen porçöz. 2020 yılı incelememizde, en iyi temizlik ürünleri listesine üçüncü sıradan giriş yaptı. Temizlikte etkisini test ettiğimiz Porçöz, kısmen bizi şaşırtan sonuçlar verdi. Özellikle tuvalet temizleyicisinin sonuçlarına şaşırdığımı söylemeliyim, kireç sökücü ürünün sonuçları da etkileyici ama lavabo açıcısı için aynı şeyi söylemek çok zor. Açıkçası Cif markalı tuvalet için üretilmiş bir ürün olmaması nedeni ile testlerimize almadık, Cif banyo ve Cif mutfak gibi ürünleri tuvalet temizliğinde test etmek mantıklı değildi. Çünkü; Tuvalette oluşan bakteriler ile mutfak ve banyoda oluşan bakteriler çok farklı.

Banyo temizliği

1) Cıllıt Bang

Cillit Bang Aktif Köpük Banyo Temizleyici

Banyo temizliği konusunda, cillit bang varken başkasına ne hacet. Aktif köpük teknolojisi ile banyolarda mucizeler yarattığını ve temizliği bir kaç dakikalık iş haline getirdiğini bilmelisiniz. Artık duşa kabin, küvvet ve fayansları ovmanız gerekmiyor. Aktif köpük ile banyo kirleri, sabun ve kireç kalıntıları anında temizleniyor. En iyi banyo temizleyici olarak Cillit Bang listemizde bir numarada.

 

 

 

2) Cif

Cif banyo Temizleyici Banyo temizliği listemizin ikinci sırasında, Cif banyo var. Temizlik malzemeleri konusunda, yeniliğin temsilcisi olan Cif. Bu alanda ciddi ar-ge çalışmaları yapması ile biliniyor. Bir kaç çeşit banyo temizlik ürünü bulunan Cif’in, Power&Shine banyo ürünü en iyi sonuç aldığımız Cif ürünü oldu. En iyi temizlik malzemeleri listesinin banyo temizliği kategorisinde ikinci numarasına Cif’i yazıyoruz.

 

 

 

 

3) Mr. Muscle Banyo

mr. muscle banyo temizleyici

Banyo temizliği listemizin üçüncü sırasında, tanıdık bir isim var. Bu süper turuncu, en iyi temizlik malzemeleri listesinin banyo kategorisinde üçüncü sırada. Etkileyici formülü ile bize göre tuvalet ürünü kadar başarılı değilse de, piyasadaki onlarca farklı temizlik ürününe fark atacak kadar etkili. Sizde kullandığınız malzemeler hakkında görüşlerinizi bizimle paylaşabilir ve gelişimimize katkı sağlayabilirsiniz, yorumlar kısmında görüşlerinizi yazmayı unutmayın.

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.