Anneler Günü İçin En İyi Hediye Fikirleri

3

Anneler Günü için en iyi son dakika hediye fikirleri yazımız hediye almayı son dakikaya bırakanlara yardımcı olmak amacıyla yazıldı. Hala annenize hediye almadıysanız bu yazı tam sizin için yazılmış olabilir.

Anneler günü ne zaman ki? Diye soranlara cevabımız ise 10 Mayıs 2020 Pazar günü yani çok yakında. İşte bu aralar hepimizin kafası karışık ve zaten hafta sonu sokağa çıkma yasağı var diye düşünebilirsiniz. Ama Cuma günü ya da pazartesi günü verebilirsiniz hediyenizi. O yüzden okumaya devam ederek annenize en uygun son dakika hediyesini tespit edebilirsiniz.

Aslında anneler için en güzel hediye çocuklarının boynuna sarılıp yanağına kondurduğu  öpücük olsa da bizlerin içi rahat etmiyor. İlla ki biz de onlara bir şeyler vermek istiyoruz. Onlar bizden hiç bir zaman hediye beklemez ve istemez. Anneler günü de sembolik bir gün zaten. Bir anne için en güzel hediye iyi bir evlat yetiştirmiş olmanın gururudur.

Anneler Günü İçin En İyi Son Dakika Hediye Fikirleri

Mücevher

annler günü
mücevher

Her zaman hedefi 12 den vuran mücevher harika bir hediyedir. Her kadın mücevherden hoşlanır. Bazı marjinal anneler için doğal taşlar kullanılarak yapılan takılar daha uygun bir seçenek olabilir. Bunların şifa enerjisinden yaralanmak için annenize bu takılardan alabilirsiniz. Hediye fikirleri içinde en pahalı olanlardan biri budur.

Çanta

çanta
çanta

Kadınlar için çanta bir aksesuardan çok daha fazlasıdır. Çanta bir kadının kıyafeti gibidir. Giyinmeden sokağa çıktığında ne hissediyorsa çantasız çıktığında da aynı duygu durumunda olur. O nedenle çanta sayısı ne olursa olsun hiçbir zaman yeni bir çanta fazla olmaz. Anneler çantaları severler. Ama zevkini bilmeli ve ona göre seçim yapmalısınız. Mutlaka değiştirme fişi de koymalısınız.

Ayakkabı

ayakkabı
Kadın ayakkabı

Anneler için çanta ne ise ayakkabı onun 5 katı daha fazla değerlidir. Ayakkabılar özellikle rahat olanlar favorileridir. Ancak marka ve şık olanları da tercih eden anneler de vardır. Sizin anneniz hangisinden hoşlanıyorsa öyle bir ayakkabı seçimi yapabilirsiniz.

En İyi Hediye Fikirleri  Yardımcı Baş Rolü Parfüm

anneler günü parfüm
Parfüm

Her zaman kullandığı parfüm çeşidini alabilirsiniz. Eğer annenizin kendine has bir parfüm çeşidi yoksa ona hafif ve çiçek kokulu bir parfüm alabilirsiniz. Çiçek kokuları herkes tarafından beğenilen kokulardır.

Telefon

anneler günü
Telefon

Biraz pahalı bir hediye olmasına rağmen telefon, annenizin sosyalleşmesi ve görüntülü konuşma gerçekleştirebilmeniz için elzem bir hediye olabilir. Kullanmayı öğrenmesi zaman alsa da bu hediyeye çok sevineceği garantidir.Hediye fikirleri içinden bunu seçmeniz durumunda, sosyal medya bağımlısı ya da oyun bağımlısı bir anneye dönüşme ihtimalini de göz ardı etmeyin. En iyi telefon fikirleri için de 1500 TL Altındaki En İyi Telefonlar Listesi ne de göz atmayı ihmal etmeyin.

Giyim Eşyası

anneler günü kıyafet

Giyim eşyası anneler için genelde alınacak banko hediyelerden biridir. Ama değiştirme kartı almayı sakın unutmayın. Çünkü mutlaka bir şekilde değişmesi gereken bir yeri olur. Ya rengi değişir ya da bedeni belki tamamen başka bir şeye de dönüşebilir.

Ev Eşyası

hediye
Ev eşyası

Bazı anneler, anneler gününü ev eşyası aldırmak için bir fırsat olarak görür. Ben her ne kadar bu fikri çok benimsememiş olsam da annem bize bu günde almak istediği ev eşyalarını aldırmak için fırsat kollardı. Biz de o mutlu olsun diye mecburen alırdık. Sonuçta anneler günü hediyesi amacı anneleri mutlu etmek olan bir uygulamadır.

En İyi Son Dakika Hediye Fikirleri Çiçek

orkide
orkide

Anneler gününün vazgeçilmez ve en hoşa giden hediyesi çiçek, her ne hediye alırsanız alın en güzel eşlikçidir. En asil ve beğenilen çiçek ise orkidedir. Hem çok yıllık bir bitkidir hem de çok güzeldir. Her kadın orkide alınca kendini özel hisseder. Siz de anneler günü için son dakika hediye fikirleri içinde çiçek alternatifini mutlaka değerlendirmelisiniz.

 

 

 

3 Yorumlar
  1. Tuğba diyor

    Yazınız çok faydalı olmuş teşekkürler..Annelerimiz için ne kadar hediye alsak az gelir..Onlar en değerlilerimiz..Allah onları başımızdan eksik etmesin..yüzleri hep gülsün inşallah

    1. Hüseyin TOSUN diyor

      Elbette annelerimizin bizlerden bir hediye beklentisinin olmadığını unutmamak gerekir, bir anne için en büyük hediye evladına sarılmasıdır.

    2. Derya Candan diyor

      Çok Haklısınız. Dileklerinize katılıyorum.:)

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.