2019 Yılı PlayStore En İyi Uygulamalar Listesi

0

İçinde bulunduğumuz yılı yavaş yavaş bitirmeye hazırlanırken, birçok alanda yılın en iyileri seçilmeye başlandı. Geçtiğimiz günlerde Google da, 2019 yılı PlayStore en iyi uygulamalar listesini kullanıcıları ile paylaştı.

  1. Ablo

2019 yılının Google PlayStore içerisindeki en popüler uygulaması Ablo oldu. Bir arkadaş bulma uygulaması olan Ablo, tasarımı ve kullanımı açısından yıl boyunca en çok tercih edilen uygulama olmayı başardı.

      2. ActionDash

Gün boyunca akıllı cep telefonu ile ne kadar zaman geçirdiğinizi gösteren tüm analizleri ve istatistikleri gösteren bir uygulama. Son yıllarda yaygınlaşan telefon bağımlılığı için de yardımcı oluyor.

      3. Boosted Productivity & Time Tracker

Zaman yönetimi konusunda sıkıntı yaşayan ve gününü verimli geçiremeyen kişiler için oldukça etkili bir uygulama.

       4. Gallery Go

Android telefonlarda bulunan Google Fotoğraflar’ın daha minimal hali olarak kullanılan bir uygulama. Galeri içerisinde fotoğrafların yönetimi ve fotoğraflar üzerinde ufak değişiklikler yapılmasına olanak tanıyor. Bu yıl içerisinde fotoğrafçılık kategorisinde en çok tercih edilen uygulamalardan biri oldu.

       5. Mubert

İstediğin ortama ve ruh haline göre farklı müzik akışını seçebileceğiniz bir müzik uygulaması. Evde, ofiste ya da spordayken tercih edeceğiniz moda göre bir şarkı akışı ayarlıyor ve böylelikle kesintisiz bir müzik keyfi sürebiliyorsunuz.

       6. Post-it

Eski zamanlardan beri kullanılan kâğıt post-it’lerin, telefon ortamına taşınmış hâlidir. Bu uygulama sayesinde aldığınız notları telefonunuza bir yapışkan not olarak ekleyebilirsiniz. Böylelikle hiçbir şeyi unutmazsınız.

        7. Lokma

2019 yılı PlayStore en iyi uygulamalar listesi kapsamında yemek kategorisinde de oldukça özel ve işlevsel uygulamalar var. Bunlardan ilki ise, Lokma uygulaması oldu. Lokma, her gün ne yemek yapacağını şaşıran kişiler için oldukça farklı ve kolay yemek tarif önerileri veren bir uygulama.

        8. Plank Egzersizi – 30 Günlük Zor Plank Görevi

Bu en iyiler listesi içerisinde spor uygulamaları da oldukça büyük bir ilgi gördü. Evde egzersiz yapmak isteyen ve kendi sınırlarını zorlamak isteyenler için Plank Egzersizi 30 gün boyunca farklı görevler veren bir spor uygulamasıdır.  Uygulama içerisindeki görevleri eksiksiz bir şekilde uygulanması durumunda, 30 gün sonunda vücut şekillendirme konusunda ciddi farklı yarattığını görmek mümkündür.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.