2019 Yılının 60 En İyi Ücretsiz WordPress Blog Teması

0

WordPress’e Başlarken;
Öncelikle, doğru platformu kullandığınızdan emin olmanız gerekir. Kendinden barındırılan WordPress.org sitesi, blog sitenizi başlatmak için en mükemmel yol ve platformdur. Çünkü kullanıcıya daha fazla özgürlük ve sitede 100% kontrol sağlar.

WordPress, açık kaynak kodludur ve blogunuzu daha hızlı büyütmenize yardımcı olan binlerce ücretsiz tema ve eklenti desteği ile birlikte gelir. Sıraladığımız temalar tamamen Google dostu ve hızlılık esas alınarak seçilmiştir. Daha fazla ayrıntı için çok yakında WordPress üzerine tanıtım içerikli makaleler eklenecektir. Takipte kalınız.

WordPress’e başladığınız da web siteniz için bir tema seçme zamanı gelmiştir. Aşağıdaki uzman seçimimizden bir tema seçebilir ve ardından çok basit bir şekilde kurulumu yapıp kullanıma başlayabilirsiniz.
Bunları da aktardıktan sonra, web sitenize yükleyebileceğiniz en iyi ücretsiz WordPress blog temalarına göz atalım.

1. Bento

Bento, tonlarca özelliği olan güçlü ve çok amaçlı bir WordPress blog temasıdır. Çoğu sayfa oluşturucu eklentiler ile harika çalışır ve hatta etkinleştirildikten sonra pek bir kurulum yapmanıza gerek duymaz. Sade ve niş bir tasarım açasından oldukça hızlı ve kullanışlıdır.

Ücretsiz bir WordPress teması için Bento mükemmel kişiselleştirme seçenekleriyle doludur. Kişiselleştirmeler ve ek seçenekler için ise eklentiler sayfasından dilediğiniz eklentiyi kurarak daha dinamik bir hale getirebilirsiniz.

Temayı Gör

2. Ascend

Ascend, WordPress’in çok amaçlı temalarından biridir. WordPress’e sürükle ve bırak, blog düzenleme özellikleri ve içerik ekleme de Gutenberg özelliğini destekliyor. Ayrıca, tüm popüler sayfa oluşturucu eklentilerini destekler.

Tema özelleştiricisi altında özenle düzenlenmiş tonlarca kullanışlı seçenek bulacaksınız. Ayrıca, şeffaf başlık, çoklu gezinme menüleri, kenar çubukları, renk seçenekleri ve daha fazlasını içerir.

Temayı Gör

3. Fury

Fury, minimal tasarım ve düzen içeren basit bir WordPress temasıdır. Tema’nın kullanımı oldukça basittir. Hızlı tasarım ve duyarlı tasarım ile Bootstrap üzerinden inşaa edilmiştir.

Yapışkan başlık, sınırsız renkler, blog sayfası şablonu, yumuşak kaydırma efekti ve daha fazlasını içeren tema, WooCommerce e-ticaret eklentisi hazır olarak gelir ve herhangi bir WordPress sayfa oluşturucusuyla kolayca kullanılabilir.

Temayı Gör

4. Agama

Agama, her türlü web sektörüne uygun, temiz ve ferah, ücretsiz bir WordPress temasıdır. Esnek ve hızlı bir şekilde ayarlamanıza izin veren daha basit tema seçenekleriyle birlikte gelir.

Paralaks desteği, duyarlı tasarım ve minimum düzen ile Bootstrap üzerine kuruludur. WooCommerce eklentisi hazır olarak gelir ve çok dilli web siteleri oluşturmak için de kullanılabilir.

Temayı Gör

5. CityLogic

CityLogic, küçük işletme web siteleri de dahil olmak üzere her tür sektöre uygun şekide tasarlanmıştır. Premium benzeri ücretsiz bir WordPress temasıdır. Ana sayfada büyük bir başlık, şeffaf bir gezinme menüsü ve ardından en önemli unsur olan içeriğiniz ile uyumunda modern bir tasarıma sahiptir.

WooCommerce ile uyumlu olması da bunu daha güzel bir hale getiriyor. Hazır ve güzel çevrimiçi mağazalar oluşturmak için birebirdir. Tema seçeneklerini görmek ve etkinleştirmek de oldukça kolaydır.Kendi gereksinimlerinize göre kolayca özelleştirmenize de olanak tanır.

Temayı Gör

6. Conica

Conica, neredeyse her türlü web sitesini oluşturmak için kullanılabilecek çok esnek bir WordPress çok amaçlı temasıdır. Kendi renk ve düzen ayarlarınızı kişiselleştirmek için 2 site düzeni, 2 renk düzeni, 4 başlık düzeni, 5 blog düzeni, 3 altbilgi düzeni, çoklu sayfa şablonu ve bir sürü tema sürüm seçeneği içerir.

Temayı Gör

7. Panoramic

Panoramic, her türlü blog, web sitesi ve çevrimiçi mağaza için uygun bir başka mükemmel ücretsiz WordPress temasıdır. Esnek özelleştirme seçenekleri ve güzel bir ana sayfa şablonu ile birlikte geliyor.

Yeni başlayanlar için kullanımı çok kolaydır. Tüm tema sürümü seçenekleri, canlı önizlemeyle sitenizde değişiklik yapmanızı sağlayan canlı özelleştirici altında bulunur. Oldukça esnek ve hızlı bir temadır.

Temayı Gör

8. Magbook

Magbook, dergi, gazete, blog ve daha fazlasını içeren zengin içerikli web siteleri için güzel ve hızlı tasarlanmış bir WordPress temasıdır. Birden fazla yerleşim seçeneği ve 1 tıkda demo yükleyici ile temiz minimalist tasarıma sahiptir.

Bize, galeriye ve dergi sayfalarına ulaşmak için kullanıma hazır şablonlarla birlikte gelir. Tüm popüler WordPress eklentileriyle test edilen Magbook, çevrimiçi bir mağaza veya çok dilli bir WordPress sitesi oluşturmak için de kullanılabilir.

Temayı Gör

9. Vogue

Vogue moda, yaşam tarzı ve e-Ticaret web siteler için uygun şık bir WordPress temasıdır. Vogue, WooCommerce desteğiyle birlikte gelir ve kolayca bir çevrimiçi mağaza kurmanıza olanak tanır.

Hepsi WordPress kişiselleştiricisine özenle yerleştirilmiş birden fazla başlık düzeni, özel WooCommerce tasarımı, birden fazla altbilgi düzeni, birden fazla blog düzeni ve bir sürü ekstra düzen özelleştirme ve tam renk ayarları sunar.

Temayı Gör

10. Responsive Mobile

Adından da anlaşılacağı gibi, Responsive Mobile, mobil düzene yaklaşımı ile tasarlanmış bir WordPress temasıdır. Tüm cihazlarda ve tüm ekran boyutlarında eşit derecede harika görünüyor.

Tema özellikleri arasında 9 sayfa şablonu, 11 pencere öğesi alanı, 6 şablon düzeni, 4 menü konumu, harekete geçirme düğmesi içeren bir çağrı bölümü, özel yazı tipleri, özel arka plan görüntüsü ve daha fazlası bulunur. İş web siteleri için uygun, kullanımı çok kolaydır ve hızlı bir şekilde kurulabilir.

Temayı Gör

11. Avant

Avant, her tür web sektörüne uygun, özelleştirilebilir ve ücretsiz bir WordPress temasıdır. Tam WooCommerce destekli e-ticarete hazırdır ve içerik açısından zengin web siteleri oluşturmak için de kolayca kullanılabilir.

7 başlık düzeni, 5 blog düzeni, 3 altbilgi düzeni, sınırsız renk seçeneği ve hepsi WordPress kişiselleştiricisine özenle yerleştirilmiş daha birçok ayar içerir. Tüm popüler sayfa üreticileri ve diğer temel WordPress eklentileri ile çalışmak üzere test edilmiştir.

Temayı Gör

12. Ignite

Ignite, klasik blog görünümüne sahip şık bir WordPress blog temasıdır. Gezinme menüleri ve site başlığı ve açıklaması için kullanılan kompakt bir üst çubuk olan iki sütun düzeniyle birlikte gelir. Yayınlamadan önce orta boyutlu özellikli görüntüler kullanır ve blogunuz da daha iyi okuma deneyimi için net tipografi kullanır.

Temayı Gör

13. iRibbon

Blogunuz için klasik bir retro tarzı mı arıyorsunuz? İRibbon’u kontrol edebilir siniz. Bu güzel yenilikçi tema, retro renk şeması ve tipografisi ile nostalji çağrısı yapmak için tasarlanmıştır.

Tam genişlikte bir arka plan görüntüsü, 4 farklı sayfa düzeni, tipografi seçenekleri ve özelleştiricinin altındaki sürükle ve bırak ayarlarıyla daha kolay tema ayarları içerir. Kişisel web siteleri, bloglar, dergi ve moda web siteleri için idealdir.

Temayı Gör

14. Hestia

Hestia, her tür web sitesi için oldukça esnek ve ücretsiz bir WordPress temasıdır. Kolay kurulum sihirbazı ve web sitenize referanslar ve hizmetler bölümü ekleyen bir yardımcı eklenti ile birlikte gelir.

Popüler ücretsiz sayfa oluşturucu eklentileriyle kullanılmaya hazır ve WooCommerce’un kutudan çıkarılması için hazırdır. Ana sayfa, bölümleri ekleyebileceğiniz ve sürükle ve bırak yöntemiyle yeniden düzenleyebileceğiniz canlı tema özelleştiriciyi kullanarak kolayca ayarlanabilir.

Temayı Gör

15. Responsive

Responsive, esneklik için tasarlanmış güzel bir WordPress temasıdır. Yazarlar, kişisel web siteleri, fotoğrafçılık ve hatta işletme web siteleri için uygundur.

9 sayfa şablonu, 11 widget alanı, 6 şablon düzeni, 4 menü konumu ve daha fazlası ile birlikte geliyor. Aynı zamanda kolay logo yükleme ve sosyal ağ özellikleri için güçlü ve basit tema seçenekleri içerir. Duyarlı WooCommerce uyumlu, çok dilli hazır, tam RTL dil desteği ile gelir.

Temayı Gör

16. Natural Lite

Naturall lite, oldukça basit ve hızlı bir blog temasıdır. Büyük özellikli görüntüler kullanır, özel başlık ve arka planı destekler. Çok sütunlu düzenleme ve kolay özelleştirme seçenekleri ile birlikte gelen ücretsiz tema bir çok kolaylık, renk düzenlemeleri ve kişiselleştirmeler için birer temadır.

Temayı Gör

17. iFeature

iFeature dergi, işletme, kişisel ve portföy web siteleri için uygun, modern ve şık bir WordPress temasıdır. Tam genişlikli arka plan görüntüsüne, üstünde kaydırıcıya ve geniş yelpazeli düzenleme içeriğine sahiptir.

Yapışkan başlıklar, yazar bio kutusu, çoklu widget alanları ve sayfa şablonları gibi özellikler içerir. Tüm tema seçenekleri, canlı özelleştiricideki sürükle ve bırak yöntemiyle kolayca ayarlanabilir.

Temayı Gör

18. Tempo

Tempo, iş web sitesi olarak da kolayca kullanılabilen modern bir WordPress blog temasıdır. Parlak, havadar bir düzen ile temiz net tipografi sunuyor. Özel başlık, paralaks, başlık düğmeleri, özel logo, özel renkler, özel arka plan, sosyal bağlantılar, sol ve sağ kenar çubuğu ve özel widget’ları destekleyen tempo tema, oldukça da hızlı bir temadır.

Temayı Gör

19. Author

Author, yazarlar ve yazıları için güzel bir WordPress blog temasıdır. Sol sütunda kenar çubuğu ve gezinti menüsü ile sağında içerik bulunan basit bir iki sütun düzenine sahiptir. Özel renkleri, arka planı ve çoklu yazı biçimlerini destekler. Erişilebilirlik ve performans için optimize edilmiştir.

Temayı Gör

20. Garfunkel

Garfunkel, ana sayfada ızgara düzeni içeren şık bir WordPress blog temasıdır. Özel başlıkları, özel arka planları, altı gönderi formatını (bir galeri slayt gösterisi dahil), altı özel widget’ı, sosyal menüyü ve iki sayfa şablonunu destekler.

Temayı Gör

21. MadHat

MadHat, Bootstrap çerçevesi üzerine kuruludur ve kolayca özelleştirilebilen siyah ve beyaz bir düzen içeren çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Font Awesome simgeleri, çoklu blog düzenleri ve kenar çubuğu özelleştirmeleri ile birlikte gelir. Resim galerisi, dergi sayfası, blog ve bilgi siteleri için uygundur.

Temayı Gör

22. Tecblogger

Tecblogger basit ve temiz bir WordPress blog temasıdır. İçerik sütununa ve sağ kenar çubuğuna sahip klasik bir blog görünümü sunar. Üstünde bir gezinme menüsü bulunur ve özel başlıkları, özel arka planları ve renkleri destekler.

Temayı Gör

23. Illdy

Illdy teması, iş, kişisel, dergi, bilgi ve genel tanıtım web siteleri için uygun ve çok amaçlı bir WordPress temasıdır. Önyükleme çerçevesi üzerine inşa edilmiştir ve büyük başlık görüntülerine, iki sütun ve tam genişlikte düzen, özel arka plan ve renk seçimine sahiptir.

Temayı Gör

24. WriterBlog

WriterBlog, klasik blog düzenine sahip basit bir WordPress blog temasıdır. Sağda kenar çubuğu olan iki sütun düzeninde gelir. Tam genişlikte özel başlık, özel arka plan, özel renkler vb. Destekler.

Temayı Gör

25. Nitro

Nitro, özelleştirilebilir bir WordPress blog temasıdır. Üstünde kaydırıcı ve aşağıda özellikli güzel bir ana sayfa düzeni ile geliyor. Birden fazla widget hazır alanına, sayfa şablonuna sahiptir ve özel başlıkları, arka planları, sosyal menüyü, özel renkleri destekler.

Temayı Gör

26. Satori

Satori, bloglar ve kişisel web siteleri için özelleştirilebilir bir WordPress temasıdır. Ana sayfada tam genişlikte bir başlık içerir ve WooCommerce desteği, çoklu widget hazır alanları ve gönderi formatları dahil olmak üzere farklı sayfa şablonları ile birlikte gelir.

Temayı Gör

27. The Columnist

The Columnist, dergi tarzı bir görünüme sahip bir WordPress blog temasıdır. Ana sayfa, arşivler, tek sayfalar, bbPress ve BuddyPress için farklı düzenlerle gelir. Ayrıca, duyarlı bir özelleştirilebilir kaydırıcı ve dört farklı renk şeması içerir.

Temayı Gör

28. Scratchpad

Scratchpad açıklayıcı ve renkli bir WordPress blog temasıdır. Güzel ve eğlenceli bir görünüm oluşturmak için bir dizi desen, çizim ve stil kullanır. Birden fazla gönderi formatını destekler ve bunları otantik bir biçimde görüntüler. Sağda ve site alt kısmında bir kenar çubuğu içeren tema, oldukça da hızlı bir WordPress temasıdır.

Temayı Gör

29. Extant

Extant, özellikle fotoğrafçılar ve sanatçılar için tasarlanmış minimalist bir WordPress blog temasıdır. Kenar çubukları olmayan veya widget hazır alanları olan karmaşasız bir tasarım sunar. Ana sayfa, yalnızca öne çıkan görüntüleri ve yayın başlıkları kullanarak yayınlarınızdan oluşur. Üstte katlanabilir bir menü ve iki düzen seçeneği ile birlikte geliyor.

Temayı Gör

30. Tracks

Tanıtım sitesi, kişisel dergiler ve fotoğrafçılık web siteleri için düşünceli tasarlanmış bir WordPress blog temasıdır. Bir logo yükleyici, sosyal medya simgeleri, arama çubuğu, widget hazır alanları ve net tipografi içerir. Ana sayfa, yayınlarınız için öne çıkan resimler içeren bir ızgara düzenine sahiptir.

Temayı Gör

31. Zeal

Zeal, yaratıcı türler için ücretsiz bir WordPress blog temasıdır. Renk filtresi seçeneğine sahip bir paralaks Jumbotron, özellikli direkler, çoklu widget alanları ve çarpıcı paralaks efektleri ile birlikte gelir.

Özel başlıkları, arka planı ve özel renkleri destekler. Birden çok widget hazır alanları ve sayfa şablonları ile birlikte geliyor.

Temayı Gör

32. Hiero

Hiero, dergi stili düzenine sahip ücretsiz bir WordPress blog temasıdır. Başlık ve vurgu için koyu renkler kullanır. İki sütun düzeni içerir ve üstünde bir gezinti menüsü bulunur. Ana sayfa en son yazılarınızı alıntılar ve öne çıkan resimlerle görüntüler.

Temayı Gör

33. Revive

Revive, WordPress için güzel, niş ve hızlı ücretsiz blog temasıdır. Büyük başlık görüntüsüne sahip bir dergi stili düzenine ve yayın içeriğinde görüntülenen içeriğe sahiptir. Font Awesome ikonlarıyla entegre olarak gelir ve çoklu blog düzenlerini destekler.

Temayı Gör

34. Barletta



Barletta, hafif ve zarif bir WordPress blogu temasıdır. Yaşam tarzı, seyahat, moda, yemek ve kişisel bloglar için. Okunabilirliği arttırmaya ve resimlerinizi incelikle göstermeye odaklanır. Sağda kenar çubuğu ile iki sütun düzeni vardır. Özel başlıkları, arka planı ve ana sayfalarını belirleyerek bir içerik taslağını gösterir.

Temayı Gör

35. Coral Dark

Koyu arka plana sahip bir WordPress blog teması arıyorsanız, o zaman Coral Dark’ı deneyin. Yerleşik slayt gösterisi ile bir sütun veya iki sütun düzeninde geliyor. Yazı tiplerini ve renkleri özelleştirmenize olanak tanır ve iki widget hazır alanıyla birlikte gelir.

Temayı Gör

36. Admiral

Admiral, spor blogları, dergi ve haber siteleri için uygun bir WordPress temasıdır. Her iki tarafta da iki kenar çubuğu ve ortada içerik sütunu bulunan üç sütun düzenine sahiptir.

Özel bir yazı slayt gösterisi, bir dergi anasayfa şablonu, bir widget başlık alanı, iki farklı yazı düzeni ve sonsuz kaydırma desteği ile birlikte geliyor.

Temayı Gör

37. Fashionistas

Adından da anlaşılacağı gibi, Fashionistas moda ve yaşam tarzı blog için bir WordPress temasıdır. Güzel tipografi ve özellikli görüntülerin muhteşem gösterimi ile hafif havadar bir tasarıma sahiptir. İki gezinme menüsü, sağ kenar çubuğu ve altbilgi widget alanlarıyla birlikte gelir.

Temayı Gör

38. Magnus

Magnus, blogcular için ücretsiz bir WordPress fotoğrafçılık temasıdır. Her yayında öne çıkan görüntüyü tam ekran başlık görüntüsü olarak kullanır. Ana sayfa düzeni sadece yazı başlıklı resim özellikleri ile gelir.

Tek yazılar için tek bir sütun düzeni kullanır. Katlanabilir bir kenar çubuğu, üstünde bir gezinme menüsü ve özel başlıkları destekliyor.

Ayrıca, Magnus’u güçlü bir WordPress galeri eklentisi olan Envira Gallery ile birlikte kullanmayı düşünmelisiniz.

Temayı Gör

39. Sanse

İnanılmaz derecede hızlı ve son derece basit bir WordPress blog teması mı arıyorsunuz? Sanse’yi deneyebilir siniz. Bu ücretsiz blog teması, öne çıkan görüntüleri destekliyor ve ana sayfa düzeni, yazılardan alıntılar içeren bir ızgara ile geliyor. Alt bilgide üç pencere alanı ve üstte tek gezinme çubuğu bulunur. Gayet kullanışlı ve gösterişli bir tema.

Temayı Gör

40. Baskerville

Baskerville, modern ve şık bir WordPress blog temasıdır. Ana sayfada bir kılavuz olarak sunulan yazılarınızın ardından tam genişlikte bir başlık görüntüsüne sahiptir. Tek yazılar ve sayfalar için muhteşem şablonlarla birlikte gelir.

Temayı Gör

41. Lovecraft

Lovecraft, temiz, hızlı ve basit bir ücretsiz WordPress blog temasıdır. Üst kısmında tam genişlikte bir özel başlık bulunur ve posta başlıkları için kalın başlıklar kullanır. Solda bir kenar çubuğu ve üstünde bir gezinti menüsü bulunur. Blog, tanıtım ve gezi siteleri için uygundur.

Temayı Gör

42. Flat

Düz, iki sütun düzenine sahip modern bir WordPress blog temasıdır. Gezinti menüsüne sahip sol kenar çubuğu içerir. Büyük özellikli görüntüler, özel logo, özel arka plan ve başlık desteği.

Canlı tema özelleştiriciyi kullanarak kurulabilen esnek özelleştirme seçenekleriyle birlikte gelir.

Temayı Gör

43. Verbosa

Verbosa zarif hazırlanmış bir WordPress blog temasıdır. İçeriğinizin merkezde okunabilirliği ve görsel görünümü ile tasarlanmıştır. İçeriğinizi güzel bir ızgarada gösteren iki sütunlu ana sayfada, üç sütun düzeni kullanır.

Temayı Gör

44. Libretto

Libretto, uzun form yazılarını, hikayelerini, şiirlerini vb. Göstermek için özel olarak tasarlanmış güzel bir WordPress blog temasıdır. Playfair Display ve Libre Baskerville fontları, zarif bir renk düzeni ve dikkat dağıtıcı ücretsiz tek sütun düzeni ile güzel tipografik içerikler oluşturmanıza olanak sağlar.

Temayı Gör

45. Writee

Writee, kişisel web siteleri, seyahat ve macera blogları için uygun olan ücretsiz bir WordPress temasıdır. Blog yazılarının öne çıkan resimlerini kullanarak üst kısmında büyük bir kaydırıcı bulunuyor. Diğer birçok özellik arasında çoklu şablonlar ve özel widget’lar bulunuyor.

Temayı Gör

46. Hit

Hit minimalist bir WordPress blog temasıdır. Tam genişlikte bir başlık görüntüsüne ve iki sütun düzenine sahiptir. Blog yazılarınızı okutmak ve resimlerinizi göstermek için mükemmel bir dikkat dağıtıcı tarzıyla geliyor.

Temayı Gör

47. Maxwell

Maxwell, minimalist ve zarif bir WordPress temasıdır. Güzel tipografi ile temiz bir dergi düzeninde şıklık sunuyor. Çeşitli yazı düzenleri ve muhteşem bir özellikli yazı slayt gösterisi ile birlikte geliyor. Kişiselleştirebilmek adına arka planda oldukça geniş bir çalışma yapılmış. Benimde sevdiğim bir temadır. Hız açısından da oldukça iyi bir seçenek olacaktır sizin için.

Temayı Gör

48. Hemingway

Hemingway, iki sütun düzenine sahip, paralaks efektli tam genişlikte başlık görüntüsünü içeren temiz bir WordPress blog temasıdır.

Özel vurgu rengi, özel logo yükleme, özel widget (video, Flickr ve Dribbble), sayfa şablonları vb. Destekler. Tüm tema seçeneklerinin kurulumu hızlı ve kolaydır.

Temayı Gör

49. SiteOrigin Unwind

SiteOrigin Unwind, WooCommerce destekli, çok amaçlı, ücretsiz bir WordPress temasıdır. Minimalist bir stille tasarlanan Unwind, SiteOrigin sayfa oluşturucu eklentisi kullanılarak özelleştirilebilir. Birden fazla düzen, özel başlık, arka plan ve renk desteği ile birlikte geliyor.

Temayı Gör

50. Poseidon

Poseidon, ücretsiz bir çok amaçlı WordPress blog temasıdır. Geniş bir düzene sahip, tam ölçülerde bir kaydırıcı, ana sayfa düzeni ve çoklu sayfa şablonları ile birlikte geliyor. Ana sayfa düzeni, eklentiler kullanılarak kolayca ayarlanabilir.

Temayı Gör

51. Ribosome

Ribosome, dergi tarzı ücretsiz bir WordPress blog temasıdır. Özel başlık, özel arka plan ve sınırsız renkle gelir. Tek bir gezinme menüsü ve üstünde bir sosyal menü bulunur.

Ribosome, sağda kenar çubuğu ile iki sütun düzeni ile birlikte geliyor. Altı farklı Google Fonts, yuvarlak veya kare küçük resimler, yayınların başında ve sonundaki iki pencere alanı, reklamları veya ilgili yayınları görüntülemek için mükemmel alanlar sağlıyor. Hız konusunda da tam bir Google dostu. 🙂

Temayı Gör

52. Wisteria

Wisteria, güzel tipografik ve içerik odaklı basit bir WordPress blog temasıdır. Özel arka plan, özel renkler, özel başlık ve sol kenar çubuğu ile birlikte geliyor.

Wisteria ayrıca, yazılarınızı özel alıntılar ve öne çıkan görüntülerle içeren üst vel ana sayfada tek bir gezinme menüsüne sahiptir.

Temayı Gör

53. Ajaira

Ajaira, WordPress için basit ve ücretsiz bir blog temasıdır. Net tipografik ve güzel özelliklere sahip görüntüler içeren minimalist bir tasarıma sahiptir.

Başlık sosyal menüsü, başlık arama çubuğu, özel arka plan, özel başlık ve renkler ile birlikte gelir. Tüm tema seçeneklerinin canlı tema özelleştiriciyi kullanarak rahatlıkla yapabilirsiniz. kurulumu kolay bir temadır. Hız ve kullanışlık açısından da bir çok temayı arkasında bırakarak listemizde tam puan alan temalardan biridir.

Temayı Gör

54. Peaceful

Peaceful, minimalist bir WordPress blog temasıdır. Büyük başlık görüntüsü, kompakt bir gezinme menüsü ve güzel özellikli görüntüler içeren tek bir sütun düzenine sahiptir. Kurulumu hızlı ve kolaydır ve tüm cihazlarda ve ekran boyutlarında harika görünür.

Temayı Gör

55. Juno

Juno, zarif bir şekilde tasarlanmış ücretsiz bir WordPress blog temasıdır. Renkleri ve yazı tiplerini kolayca özelleştirmenizi sağlar. Juno, bir kaydırıcı alan, yazı blogu, tamamen duyarlı tasarım ve birden çok widget alanı gibi özellikler içerir.

WooCommerce’ı destekler ve sayfa, ürün ve blog yazısı düzenleriyle birlikte gelir.

Temayı Gör

56. Hueman

Hueman en popüler ücretsiz WordPress temalarından biridir. Çok sütunlu bir düzen ile birlikte gelir ve her türlü içerik açısından zengin bloglarda veya farklı tanıtım web sitelerinde kolayca kullanılabilir.

Ayrıca, özel başlıklar, iki sütun düzeni, tam genişlik düzeni ve tonlarca kolay özelleştirme içerir.

Temayı Gör

57. Nisarg

Nisarg oldukça hızlı ücretsiz WordPress blog temasıdır. İki gezinme menüsüne sahip temiz bir düzen ve tam genişlikte bir başlık görüntüsüyle birlikte gelir. Aynı zamanda özel arka planlar ve renkleri destekler.

Tüm tema seçenekleri, tema özelleştiriciyi kullanarak kolayca özelleştirilebilir. Aynı zamanda videolar, galeri, ses, sohbet, alıntı vb. Tamamlayıcıları da şık bir şekilde oluşturmanıza olanak tanır.

Temayı Gör

58. Modernize

Tasarım için minimalist bir yaklaşım ile bir blog temasına mı ihtiyacınız var? Modernize, Katlanabilir menüleri olan basit bir WordPress blog temasıdır ve bir – iki sütun düzeninde gelir.

Okunabilirliği artırmak için tasarlanan temiz tipografik özellik kullanır ve özellikli görüntüleri zarif bir şekilde işler.

Temayı Gör

59. OceanWP

OceanWP, tonlarca premium özelliğe sahip en popüler ücretsiz WordPress temalarından biridir. Kendi tamamlayıcı eklentisine sahiptir ve etkinleştiğinde ücretsiz bir sayfa oluşturucu eklentisi kurmanızı önerir. Bloglar, dergiler, ticari web siteleri veya bir e-ticaret mağazası dahil olmak üzere her türlü web sitesi için kullanılabilir.
Çoklu düzen seçenekleri, tam genişlikte sayfalar, üstte iki gezinme menüsü, özel logo desteği, çoklu kenar çubuğu alanları, güzel resim galerileri ve daha fazlasını içerir. Süper esnekliği ile canlı kişiselleştirici desteğinde kurulumu oldukça kolaydır.

Temayı Gör

60. Urban Square

Urban Square, üstbilgi resmi, logo, arka plan resmi ve arkaplan renkleri, üstbilgi, altbilgi kenar çubuğu, menüler ve widget gibi önemli özellikleri değiştirebilme imkanı tanıyor. Hız ve kullanabilirlik açısından oldukça önemli noktalara değinen tema bu yılın en popüler temalarından da biridir.

Temayı Gör

Dipnot: Sizin için özenle seçtiğim temalar 100% ücretsizdir. Kurulum da veya linklerde bir problem yaşarsanız. Yorum kısmından belirtebilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.