2020 En İyi iOS Mesajlaşma Uygulamaları

1

iOS uygulamalarından arkadaşlarımızla, ailemizle ya da iş nedeni ile bazı mesajlaşmalar yapıyoruz. Tabii, hali hazırda hepimizin kullandığı mesajlaşma uygulamaları mevcut.

Bunu çeşitlendirmenin bir sakıncası olacağını düşünmüyoruz. Arkadaşlarınızla Whatsapp’ta, işle ilgili görüşmeleri Gmail ile, ailenizle olan görüşmeleri de Skype uygulamasıyla yaparak çeşitli aplikasyonları bir arada kullanabilirsiniz.

2020 senesinin en çok kullanılan ve tavsiye edilen en iyi iOS mesaj uygulamalarını sizler için derledik.

Facebook Messenger

Facebook, akıllı telefonlar var olduğundan beri yüklü olan bir uygulamadır. Messenger mesajlaşma uygulaması sonradan ayrıldı ve farklı bir aplikasyon olarak sunuldu.

Listenizdeki arkadaşlarınızla mesajlaşabilir, birlikte oyun oynayabilir, sesli veya görüntülü konuşmalar gerçekleştirebilirsiniz. Avantajı ise Whatsapp ve bazı benzer mobil uygulamalar gibi telefon numarasına ihtiyacınız yoktur.

Gmail iOS Mesajlaşma Aplikasyonu

Gmail, sadece mail al-gönder platformu olarak biliniyor. Ama Google’a ait bu muhteşem uygulamanın bir de chat bölümü mevcut. Bilgisayarınızdaki maillerinizin aynısı eş zamanlı olarak telefonunuzda da görünür. Bu açıdan eşsiz bir hıza sahiptir. Yanlışlık mail silerseniz 5 saniye içerisinde geri alabiliyorsunuz.

iPhone için KiK Uygulaması

ios kik uygulamasi

KiK iOS uygulaması ülkemizde pek yaygın olmasa da aslında mesajlaşmanın hakkını veriyor. Telefon bilgilerinizi vermek zorunda değilsiniz. 6000’i aşkın botu bulunan Kik, bu alanda en büyük rakipleri Messenger ve Skype’ı ezip geçiyor.

Arkadaşlarınızla toplu görüşmeler yapabilir, fotoğraf-video paylaşımı, oyun oynama gibi gençlere yönelik aktivitelerde bulunabilirsiniz.

Microsoft Outlook

Outlook, iOS için kullanımı kolay bir uygulama olmuş. Birçok e-posta hesabını destekliyor. Sadece önemli postaları gösteren bir alanı bulunuyor. Sürekli güncelleme yapılarak sorunlar varsa kısa zamanda çözülüyor. Apple Watch ve 3D touch desteklemesi de onu bir adım öne taşıyor.

En İyi iOS mesajlaşma Uygulaması Skype

En iyi iOS mesajlaşma uygulamalarından biri de Skype’tır. Milyonlarca kişinin kullandığını bu uygulama ile kişi listenizdekilere mesaj gönderebilir, internet bağlantınız üzerinden arama yapabilirsiniz.

Skype ile dış arama yapmanız da mümkün ama bunun için kredi satın almanız gerekiyor. Sabit hattı arama imkanı veren ender uygulamalarından biridir.

Snapchat

snapchat

Snapchat aplikasyonunda cinsel içerikli çok fazla mesajlaşma mevcut olduğundan güvenlik açısından pek tavsiye edilmez. Göndereceğiniz mesajların veya görsellerin süresini ayarlayarak otomatik silinmesini sağlayabilirsiniz. Tabii, karşı tarafın ekran görüntüsü olarak kaydetme ihtimalini de göz ardı etmeyin. Eğlenceli ve komik görseller oluşturmak için kullanılabilir ücretsiz bir uygulamadır.

Viber

Viber, diğer iOS mesajlaşma uygulamaları içerisinde sonradan popülerleşmiştir. Viber’ten gelen çağrılar masaüstü cihazlarınızda iOS telefonlarınıza yönlendirebilirsiniz, tam aksini de yapmanıza olanak sağlıyor. Telefon numarası istemesi sizi tedirgin etmesin, şifreleme sistemi ile güvendesiniz.

En iyi android web tarayıcıları yazımıza göz atabilirsiniz.

1 yorum
  1. İlayda diyor

    Bence tekoloji çok güzel arkakadaşlar

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.