En İyi Yurt Dışı Tatil Otelleri Listesi

0

Yoğun iş/okul hayatı boyunca hemen herkesin tek isteği kendisine vakit ayırabileceği ve dinlenebileceği bir tatil yapmaktır. Yurt içinde otellerin yanı sıra, tatilini yurt dışında yapmak isteyen kişiler için de birbirinden farklı tatil oteli bulunuyor. Yaz tatilinde, kışın ya da balayında güzel ve kaliteli bir tatil geçirmek isteyenler, hummalı bir şekilde otel arayışı içerisine giriyor. Giden kişilerden tam not alan ve yurt dışındaki oteller hakkında bilgi almak isteyen kişiler için en iyi yurt dışı tatil otelleri listesi ise şu şekildedir;

  1. Grand Park Kodhipparu

Yurt dışında tatil yapmak isteyen herkesin ilk tercihlerinden biri de hiç şüphesiz ki Maldivlerdir. Maldivlerin ada ruhunu yansıtan ve ziyaretçilerine tam anlamı ile tatil hissini veren bu otel, tüm stresten ve karmaşadan uzak bir konuma sahip. Okyanusun üzerinde yer alan ve villa tarzı konaklama yerlerine sahip olan bu otelde ziyaretçilerin tercihlerine göre hoca eşliğinde dalış ya da uzmanların ellerinden bir spa masajı yaptırmak da mümkün.

  1. Avista Hideway Phuket Patong

Yurt dışı tatillerinin en kaliteli şekilde değerlendirilebileceği bir diğer ülke ise Tayland’dır. Uzak doğu ülkesi olan Tayland’daki bu eşsiz otel hem tropikal hem de konforlu bir tatilin ilk adreslerinden biridir. Ülkenin gözde plaj yerlerine sadece 5 kilometre uzaklıkta olan bu otel, havaalanına da 45 dakika mesafede. Oldukça büyük bir alana sahip olan Avista Hideway, okyanusta yüzmenin dışında 3 büyük açık havuzla da ziyaretçilerine eşsiz vakitler geçirmesini sağlıyor.

  1. Canavas Oia Sunday Suites

Yurt dışına çıkmak isteyen fakat çok da uzaklaşmak istemeyen kişilerin ilk tercihlerinden biri de Yunanistan olmaktadır. Yunanistan, eşsiz mimarisi ve doğa güzellikleri ile hemen herkesin gönlünü fethediyor. Canavas Oia Sunday Suites oteli ise özellikle de balayı çiftlerinin gözdesidir. Sonsuzluk havuzu adı verilen muhteşem bir havuz, bölgenin mimarisini yansıtan kusursuz bir dekorasyon ve çok daha fazlasıyla ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor.

  1. Cratos Premium

 

Kıbrıs’ın en gözde otellerinden biri olan Cratos Premium, yurt dışında tatil yapmak isteyen kişiler tarafından oldukça tercih ediliyor. Cratos Premium, sunduğu diğer tüm kaliteli özellikleri sayesinde en iyi yurt dışı tatil otelleri listesi içerisinde avantajlı bir lokasyondur.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.